Livrare Gratuită peste 290 Ron

Despre noi

WTS (Water Treatment System) este o poveste de antreprenoriat despre pasiune și consecvență a doi fondatori cu o viziune.

În cei 11 ani pe piață, am îmbunătățit viața a sute de clienți și a familiilor lor prin sisteme complexe și avantajoase de filtrare a apei. Stilul de viață este o alegere, iar clienții WTS pun pe primul loc sănătatea și bunăstarea lor și a celor dragi.

Echipa și furnizorii WTS sunt validarea serviciilor noastre profesioniste, în timp ce experiența de peste 20 de ani în domeniul filtrării apei ne recomandă ca lideri pe piață.

 

VIZIUNE

Cresterea calitatii prestatiilor corespunzatoare unei piete care considera strategica competenta, seriozitatea si garantia unui serviciu aflat intr-o dezvoltare lenta dar sigura;toate acestea pentru a atinge un nivel profesional consistent si satisfacator pentru proprii clienti:

 1. selectie atenta a clientilor si a firmelor
 2. actiuni de marketing
 3. imbunatatire continua
 4. investitie in tehnologie si procesare
 5. inovarea serviciilor oferite
 6. Sa privim impreuna spre viitor

 

MISIUNE

Să oferim clienților noștri și familiilor lor apă curată prin metode sustenabile și eficiente.Punem in primul rand accent pe om, inaintea firmei, si consideram clientul ca fiind elementul cheie pentru succesul propriu.

 

CE ESTE IMPORTANT PENTRU NOI :

 1. Amabilitatea
 2. Calitatea
 3. Disponibilitatea
 4. Onestitatea
 5. Rapiditatea
 6. Cunostintele Tehnice
 7. Sustenabilitate
 8. Profesionalism
Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 290 Ron

Retur gratuit in 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP