Filtre In Linie

Filtre
Ordonează după

37 de produse

Filtrele in linie fac parte din categoria cartuselor pentru filtrarea apei, care implica cea mai usoara metoda de racordare. Pentru a pune in folosinta cartusele in linie pentru filtrarea apei este necesara folosirea a doua cuple cu filet exterior de 1/4

 

Beneficii

  • Îmbunătățirea Calității Apei

  • Protecția Echipamentelor: Folosirea unui filtru poate preveni deteriorarea echipamentelor din sistemul de alimentare cu apă sau din procesele industriale. Particulele solide, cum ar fi nisipul sau sedimentele, pot provoca daune la pompe, robinete și alte componente ale sistemului.

  • Reducerea Costurilor de Mentenanță: Prin filtrarea apei pentru a îndepărta particulele solide, se poate reduce necesitatea mentenanței frecvente a echipamentelor, ceea ce poate duce la economii semnificative de timp și bani.

  • Creșterea Durabilității Echipamentelor: Îmbunătățirea calității apei reduce riscul de coroziune și abraziune în echipamentele de proces, ceea ce poate prelungi durata lor de viață utilă.

  • Contribuție la Mediu: Reducerea consumului de apă îmbuteliată și a achizițiilor de sticle de apă poate contribui la reducerea deșeurilor de plastic și la protejarea mediului.
Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP