Consola metal pentru carcase

Filtre
Ordonează după

13 produse

Consola metal pentru carcase

Consola metal pentru carcase

 

Consola metalică pentru carcase este un suport robust și rezistent, special conceput pentru a susține și monta carcasele de filtre de apă. Aceasta este fabricată din metal durabil, cum ar fi oțelul inoxidabil sau aluminiul, pentru a oferi rezistență și stabilitate în timpul utilizării.

 

Structură solidă

Consola este proiectată pentru a susține carcasele de filtre de apă și pentru a rezista la presiunea și greutatea acestora. Este construită cu un cadru solid și stabil, capabil să susțină carcasele și să prevină orice deformare sau rupere.

 

Montare simplă

Consola metalică este concepută pentru o montare ușoară și convenabilă. Aceasta poate fi fixată pe perete sau pe o suprafață plană, utilizând suporturi sau șuruburi adecvate.

 

Compatibilitate

Majoritatea consolelor pentru carcase de filtre de apă sunt concepute pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni și tipuri de carcase de filtre.

 

Durabilitate și rezistență la coroziune

Deoarece consolele metalice pot fi expuse la umiditate și la substanțe chimice din apă, ele sunt tratate pentru a fi rezistente la coroziune. Acest lucru asigură o durabilitate sporită și o viață lungă a consolei, chiar și în condiții de utilizare riguroasă.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP