Seturi Consumabile

Filtre
Ordonează după

25 de produse

Seturi Consumabile

Seturi Consumabile

 

Beneficii  micro și ultrafiltrare apă

  1. Eliminarea particulelor suspendate: Microfiltrarea îndepărtează particulele mari și suspendate din apă, cum ar fi nisipul, sedimentele, algele și bacteriile. Acest lucru îmbunătățește calitatea apei.

  2. Îndepărtarea bacteriilor și microorganismelor: Microfiltrarea elimină bacteriile și microorganismele din apă, apa fiind potabilă și sigură pentru consum.

  3. Proces ecologic: Este o metodă de purificare a apei ecologică față de alte metode care implică substanțe chimice.

  4. Conservarea substanțelor nutritive: Microfiltrarea elimină particulele nedorite, dar păstrează substanțele nutritive și mineralele benefice din apă.

  5. Reducerea gustului și mirosului neplăcut: Elimină compușii organici care pot contribui la gustul și mirosul neplăcut al apei.

 

Benificii utilizare osmoză inversă

  1. Purificare eficientă a apei: Capabile să elimine o gamă largă de impurități și contaminanți din apă. Acest proces de purificare asigură obținerea unei ape de înaltă calitate și puritate.

  2. Absența substanțelor chimice: Nu implică utilizarea de substanțe chimice adiționale pentru tratarea apei. Aceasta face ca apa purificată să fie sigură pentru consum și prietenoasă cu mediul înconjurător.

  3. Aplicații diverse: Utilizate într-o varietate de aplicații, de la producția de apă potabilă în gospodării și industrie, până la desalinizarea apei de mare, tratarea apei uzate, purificarea apei pentru producția de băuturi și multe altele.

  4. Reducerea depunerilor: Osmoza inversă ajută la reducerea depunerilor de minerale în aparatele electrocasnice, precum boilerele și mașinile de spălat vase.

  5. Asigurarea calității apei: Oferă proprietarilor de locuințe și companiilor o soluție sigură și fiabilă pentru a asigura accesul la apă curată, de înaltă calitate și potabilă.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP