Carcase filtre apa

Carcase filtre apa

 

Carcasa pentru filtre de apa este un produs esențial pentru cei care doresc să aibă acces la apă curată și sănătoasă în propria casă sau afacere. Realizată dintr-un material plastic de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la impact și coroziune.

 

Carcasa mediu filtrant este un produs conceput pentru a fi utilizat in sistemele de filtrare a apei. Ofera posibilitatea de a umple carcasa cu diferite medii filtrante, in functie de necesitatile utilizatorului.

Carcasa pentru mediu filtrant poate fi utilizata cu o gama larga de medii filtrante, cum ar fi nisipul, carbunele activ, zeolitul, răsinele schimbatoare de ioni si multe altele. Acest lucru face posibila filtrarea apei cu mai multe niveluri si eliminarea mai multor tipuri de impuritati, cum ar fi sedimente, clor, metale grele, pesticide si alte substante chimice.

 

Montarea și întreținerea carcaselor de filtrare WTS este foarte ușoară și rapidă, iar curățarea acestora este la fel de simpla.

 

Protejeaza pompele, sistemele de incalzire, dedurizatoarelor, robineti,boilere, masini spalat haine sau vase , centrale termice si panouri solare . Mentine sistemele de furnizare a apei fara impuritati , pietricele si sedimente , evitand depunerile care pot cauza blocarea acestor sisteme sau functionarea necorespunzatoare a aparatelor electrocasnice pana la defectarea lor. Beneficiile apei filtrare sunt nenumarate ,nu doar usureaza un tratament corect al apei ci si imbunatateste calitatea . Filtrarea garanteaza apa curata fara impuritati pentru uzul cotidian.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP