Cartuse Sedimente

Filtre
Ordonează după

59 de produse

Cartuse Sedimente

Cartuse Sedimente

 

Certificat conform cu D.M. 25/2012

 

Caracteristici filtru apă

  1. Filtrare eficientă a particulelor mari: Sunt proiectate cu o structură poroasă care permite trecerea apei, dar reține particulele mai mari.
  2. Protecția altor filtre de apă: Acționează ca o etapă inițială de pre-filtrare în sistemele mai complexe de filtrare a apei. Prin îndepărtarea particulelor mai mari, ajută la protejarea și prelungirea duratei de viață a altor filtre mai fine. Precum cele cu cărbune activ sau cu membrană.

  3. Utilizare în diverse aplicații: Poate fi utilizat într-o varietate de sisteme de filtrare, inclusiv în filtre montate sub chiuvetă, sisteme de filtrare pentru întreaga casă și alte sisteme de filtrare a apei potabile.

  4. Ușurința în înlocuirea cartușului de filtrare: Filtrele sunt concepute pentru a fi ușor de instalat și de întreținut. Schimbarea cartușului de filtrare este simplă și poate fi realizată în mod regulat, în funcție de nivelul de utilizare și gradul de impurități din apă.

 

Filtrare

  1. Nisip și praf: Capacitatea de a reține particulele de nisip, praf și alte particule de dimensiuni mai mari care pot fi prezente în apă.

  2. Argilă și turbiditate: Argila poate fi întâlnită în apa potabilă și poate contribui la turbiditatea acesteia. Filtrul de sedimente îndepărtează aceste particule coloidale și îmbunătățește claritatea apei.

  3. Rugină și particule metalice: Unele surse de apă pot conține rugină sau particule metalice, care pot fi dăunătoare sănătății și pot afecta gustul și mirosul apei. Filtrul de sedimente elimină aceste impurități.

  4. Murdărie și sedimente organice: Alte particule organice sau murdărie din mediu pot ajunge în apă. Filtrul de sedimente îndepărtează aceste impurități pentru a asigura o apă mai curată și mai sigură.

 

Aceste filtre sunt disponibile în diferite dimensiuni și capacități de filtrare, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații și nevoi.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP