Electrovalve

Filtre
Ordonează după

43 de produse

Ce este o electrovalvă?

 

O electrovalvă este un dispozitiv electromecanic utilizat pentru a controla fluxul de lichide sau gaze prin intermediul unei conducte. Acestea sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi în instalațiile de încălzire, sistemele de răcire, sistemele de irigații, sistemele de stropire, sistemele de aer comprimat și multe altele.

O electrovalvă este compusă dintr-un corp care conține un element de control, cum ar fi o bobină sau un motor, și o clapetă sau o supapă care este acționată de acest element de control. Atunci când curentul electric este aplicat elementului de control, acesta activează clapeta sau supapa, permițând lichidului sau gazului să curgă prin conducta sau conductele conectate la electrovalvă.

Există mai multe tipuri de electrovalve, inclusiv cele cu acțiune directă, cele cu acțiune indirectă, cele cu piston și cele cu diafragmă. Fiecare tip are avantaje și dezavantaje specifice, în funcție de aplicația specifică pentru care este utilizată.

În general, electrovalvele sunt dispozitive foarte utile în sistemele automate și de control, deoarece permit controlul precis al fluxului de lichide sau gaze, astfel încât acestea să fie distribuite în mod eficient și în conformitate cu nevoile sistemului.

Electrovalve pentru filtre de apă, aparate cafea ,dozatoare apă si multe alte aplicații.

Electrovalvele sunt certificate pentru a fi folosite cu apă potabilă.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP