Balast sterilizatoare UV

Filtre
Ordonează după

18 produse

Balast sterilizatoare UV

Balast sterilizatoare UV

 

Balastul reprezintă o componentă importantă a sistemului de sterilizare UV și joacă un rol esențial în funcționarea corectă și eficientă a sistemului. Balastul este responsabil pentru generarea curentului electric necesar alimentării lămpilor UV. În interiorul balastului, curentul electric este reglat și controlat pentru a asigura o funcționare constantă și stabilă a lămpilor UV. Proiectate pentru a fi eficiente energetic, reducând consumul de energie al sistemului de sterilizare UV.

 

Beneficiile folosirii unui sistem cu UV

  1. Distrugerea microorganismelor: Unul dintre cele mai importante avantaje este distrugerea bacteriilor, virusurilor și altor microorganisme prezente în apă. Radiația UV distruge ADN-ul și ARN-ul acestor organisme.

  2. Absența substanțelor chimice: În contrast cu alte metode de tratare a apei, cum ar fi utilizarea de substanțe chimice (ex., clor). Sterilizarea UV nu implică adăugarea de substanțe chimice în apă. Aceasta face ca apa să fie mai sigură pentru consum și mai prietenoasă cu mediul înconjurător.

  3. Nu afectează gustul și mirosul apei: Deoarece nu adaugă substanțe chimice în apă, sterilizarea UV nu modifică gustul sau mirosul apei. Apa rămâne pură și naturală, fără a avea gust sau miros de clor sau alte substanțe chimice.

  4. Eficient și rapid: Sistem eficient, distruge o mare varietate de microorganisme într-un timp scurt. Acest lucru permite purificarea apei în timp real, fără a necesita stocarea apei tratate.

  5. Economie de energie: Consum mic în comparație cu alte metode de tratare a apei, cum ar fi osmoza inversă sau distilarea.

  6. Potrivit pentru diverse aplicații: Poate fi utilizat pentru tratarea apei potabile, a apei din piscine și spauri, pentru tratarea apei uzate. În industria farmaceutică și alimentară și în multe alte aplicații.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP