Sterilizatoare si lampi UV

Sterilizatoare si lampi UV

Sterilizatoare si lampi UV

 

Un sterilizator UV pentru apă este un dispozitiv care utilizează radiația ultravioletă pentru a distruge bacteriile, virusurile și alte organisme nocive apă. Acesta este un instrument important pentru siguranța apei potabile și este utilizat într-o varietate de aplicații, de la uz casnic până la industria alimentară și medicală.

Funcționarea sterilizatorului UV este destul de simplă: apa este trecută printr-o cameră de sterilizare, care conține o lampă UV puternică. Radiația UV distruge ADN-ul și ARN-ul organismelor nocive, astfel încât acestea nu se pot reproduce și devin inofensive. Apa este apoi curată și sigură din punct de vedere bacteriologic.

 

Eficiente

Sterilizatoarele UV sunt foarte eficiente în distrugerea unui spectru larg de organisme. Inclusiv bacterii, viruși și chiar microorganisme parazitare, cum ar fi Giardia și Cryptosporidium. Acestea sunt o alternativă mai sigură și mai ecologică la utilizarea produselor chimice pentru a trata apa.

 

Sterilizatorul este integral din inox, inclusiv capacele; becul este marca Philips.

 

Există o varietate de modele și dimensiuni de sterilizatoare UV disponibile. Ele se potrivesc cu diferite nevoi și aplicații. Unele modele sunt portabile și pot fi utilizate pentru a steriliza apa în timpul călătoriilor sau activităților în aer liber. În timp ce altele sunt mai mari și sunt proiectate pentru a furniza apă potabilă în cadrul unei case sau într-un sistem industrial.

 

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat și de întreținut, deoarece nu necesită utilizarea de substanțe chimice și au o durată de viață lungă a lămpilor UV. Cu toate acestea, este important să se urmeze instrucțiunile producătorului și să se efectueze întreținerea periodică a dispozitivului pentru a se asigura că acesta funcționează în mod corespunzător și că apa este sterilizată în mod eficient.

 

Capacele laterale din inox

Cu ce se deosebeste aceast sterilizator fata de celelalte sunt capacele laterale din inox , fata de cele din aluminiu cromat . Capacele din aluminiu in timp se oxideaza , facand dificila sau imposibila demontarea lor , pe cand capacele din inox nu au aceasta problema.

 

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP