Cartuse Demineralizare

Cartuse Demineralizare

Cartuse Demineralizare

 

Prezența nivelurilor ridicate de săruri în apa potabilă poate cauza diverse probleme.

  1. Gust și miros neplăcut: Apa cu conținut ridicat de săruri poate avea un gust și miros neplăcut. Acest lucru poate afecta plăcerea de a bea apă și poate face consumul de apă mai puțin satisfăcător.

  2. Reziduuri pe suprafețe: Sărurile dizolvate în apă pot lăsa reziduuri sau pete pe suprafețe precum robinete, dușuri, vase și obiecte sanitare. Aceste reziduuri pot fi greu de îndepărtat și pot afecta aspectul și curățenia acestor suprafețe.

  3. Depuneri în conducte și aparate electrocasnice: Sărurile pot forma depuneri în conducte și aparate electrocasnice, cum ar fi mașina de spălat vase, mașina de spălat rufe sau boilerele. Aceste depuneri pot restricționa fluxul de apă și poate duce la obstrucționarea conductelor sau deteriorarea aparatelor electrocasnice, reducându-le durata de viață și necesitând reparații sau înlocuiri costisitoare.

  4. Reducerea eficienței produselor de curățare: Prezența sărurilor în apă poate afecta eficiența produselor de curățare. Sărurile pot interacționa cu agenții de curățare, reducându-le eficacitatea și necesitând utilizarea unei cantități mai mari de produs pentru a obține rezultatele dorite.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP