Manometre

Filtre
Ordonează după

18 produse

Manometre

 

Un manometru este un instrument esențial în măsurarea și monitorizarea presiunii într-o gamă largă de aplicații industriale, comerciale și rezidențiale. Aceste dispozitive sunt proiectate pentru a oferi citiri precise ale presiunii unui fluid, fie că este vorba de un lichid sau un gaz, în sisteme închise sau deschise. Manometrele pentru presiune sunt indispensabile în asigurarea funcționării eficiente și în siguranță a echipamentelor și instalațiilor, de la sistemele de încălzire și răcire, la procesele chimice, petrochimice și multe altele.

Pentru aplicații în care fluctuațiile rapide de presiune sau vibrațiile sunt o problemă, manometrele pot fi echipate cu umplutură de glicerină. Această umplutură ajută la stabilizarea acului indicator și la protejarea mecanismului intern, prelungind durata de viață a instrumentului și îmbunătățind fiabilitatea citirilor.

Construcția unui manometru de acest tip variază în funcție de aplicația specifică și de mediul de măsură. Carcasele pot fi fabricate din diverse materiale, inclusiv oțel inoxidabil, alamă sau materiale plastice speciale, pentru a rezista la coroziune, presiuni înalte și variații de temperatură

Selectarea unui manometru adecvat pentru o anumită aplicație necesită o înțelegere clară a mediului de măsurare, a intervalului de presiune, a preciziei necesare și a condițiilor de mediu. De exemplu, manometrele destinate utilizării cu gaze corozive sau lichide necesită materiale compatibile chimic pentru a evita deteriorarea și asigura măsurători precise pe termen lung.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP