Dozatoare Apa

Dozatoare apa

Dozatoarele de apă sunt dispozitive care oferă acces rapid și comod la apă atât rece, cât și caldă. Aceste dozatoare sunt utilizate în diverse medii, inclusiv în birouri, săli de așteptare, spații comerciale și locuințe, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-și satisface nevoile de hidratare cu apă potabilă într-un mod simplu și eficient.

  1. Design și funcționalitate: Dozatoarele de apă sunt concepute cu un corp solid și compact, care găzduiește componentele necesare pentru furnizarea apei la temperaturi diferite. Acestea pot avea o varietate de designuri și stiluri, de la modele independente care stau pe podea până la modele de masă sau montate pe perete.
  2. Rezervor de apă: Dozatoarele de apă au rezervoare separate pentru apă caldă și apă rece. Rezervorul de apă caldă este echipat cu un element de încălzire care încălzește apa și menține temperatura dorită. Rezervorul de apă rece este conectat la o sursă de apă rece și menține apa la o temperatură răcoritoare.
  3. Sisteme de răcire și încălzire: Dozatoarele de apă utilizează sisteme de răcire și încălzire pentru a furniza apa la temperaturile dorite. Apa rece este răcită prin intermediul unui compresor sau a unui sistem de răcire termoelectric, care menține temperatura apei la o valoare scăzută. Apa caldă este încălzită de un element de încălzire electric sau de un sistem de încălzire cu gaz.
  4. Filtrarea apei: Unele modele de dozatoare de apă pot fi dotate cu sisteme de filtrare integrate, care ajută la eliminarea impurităților și a clorului din apa de alimentare, oferind astfel o apă mai curată și mai proaspătă.
Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP