Filtru Apa Sterila

Filtre pentru apa sterila folosita in diferite aplicatii unde este necesara apa sterila. Sterilizarea se efectueaza cu ajutorul lampilor ultraviolete si membranelor de ultrafiltrare.

 

Filtre pentru sterilizarea microorganismelor din apa cu o membrana de 0.1, 0.2 si 0.45 microni din polyethersulphona.
Reduce riscul de nozocomie asociata cu infectia din apa.
Tehnologia membranelor este frecvent utilizata in domeniul farmaceutic. Acest cartus este potrivit pentru spalarea mainilor chirurgicale, spalarea urologica, curatarea endoscoapelor si curatarea altor instrumente.
Foarte recomandat pentru sterilizarea filtrului la fiecare 24 de ore. Perioada poate fi prelungita pana la maximum 48 de ore.
Disponibil in doua variante de conexiune gat subtire de 12mm.
Compatibil cu lavoare de tipul Tehnosept, Medisafe sau asemanatoare.

Capsula trebuie sa aiba un sistem de prefiltrare a apei pentru a o proteja .

 Modul de utilizare incorect, apa dura si cu impuritati cauzeaza infundarea rapida a filtrului. Mentiunea de 60 de cicluri se refera la rezistenta materialului (acesta nu se va deforma in timpul autoclavarii in cazul in care se respecta intocmai instructiunile producatorului), . Materialul filtrant din interior se poate infunda oricand daca apa nu este prefiltrata corespunzator, este calcaroasa sau cu impuritati. Recomandam in primul rand efectuarea unui test al duritatii apei .

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP