Microfiltrare Max 0,3 Microni

Microfiltrare Max 0,3 Microni

Microfiltrare Max 0,3 Microni

 

Investiția într-un sistem de filtrare a apei  vă poate proteja sănătatea  si  vă  ajuta să economisiți bani pe termen lung, prin reducerea nevoii de a cumpăra apă îmbuteliată.
Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul tratării apei, am conceput special acest sistem de filtrare pentru locuințe unde apa potabilă are gust și miros de clor. Folosind sistemul nostru de filtrare eliminați bacteriile și îmbunătățiți gustul și mirosul apei de la robinet, transformând experiența de a bea apă într-un adevărat moment de răsfăț pentru simțurile dumneavoastră.

 

Certificate NSF, ANSI, DM 174

Toate produsele din kit sunt certificate pentru uz alimentar!
Cartușele de filtrare a apei sunt certificate pentru consum uman de către instituții de renume NSF (Organizația Internațională a Sănătății și Siguranței Publice), ANSI (Institutul Național American de Standarde), DM 174 (Decretul Ministerial în conformitate cu legislația italiană).

Cartușele de filtrare sunt livrate SIGILATE.

 

Sistemele pentru filtrarea apei sunt concepute special pentru locuințe, unde apa potabila prezintă impurități, gust și miros neplăcut. Cu acest sistem de filtrare calitatea apei este îmbunătățită, eliminați căratul bidoanelor de apa, economia finaciară nefiind de neglijat.

 

Instalarea este ușoară.

Se face racordarea la sursa de apă sub chiuveta de bucătărie, iar bateria pentru apa filtrată se montează pe lateralul chiuvetei sau pe blatul alaturat.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP