Apa demineralizata

Apa demineralizata

Apa demineralizata

 

Apa demineralizată este un tip de apă care a fost procesată pentru a îndepărta mineralele și alte impurități. Acest proces de demineralizare implică de obicei două etape: osmoza inversă și schimbul de ioni.

În prima etapă, apa este trecută printr-un filtru cu membrane de osmoză inversă care elimină impuritățile mai mari decât moleculele de apă. Apa trece apoi prin schimbul de ioni, unde sunt eliminate sărurile minerale, precum sodiul, clorul, calciul și magneziul. În această etapă, apa este trecută printr-un material cu rășini încărcate cu ioni. Aceste rășini atrag sărurile minerale și le înlocuiesc cu ioni de hidrogen sau de sodiu.

Apa demineralizată poate fi utilizată într-o varietate de aplicații, cum ar fi producerea de băuturi, procese industriale sau de laborator, sisteme de irigații și multe altele. Deoarece apa este lipsită de săruri minerale, ea este considerată a fi “ultrapură” și poate fi mai puțin agresivă față de echipamentele care vin în contact cu ea. Cu toate acestea, apa demineralizată nu este potabilă și nu ar trebui să fie folosită pentru consumul uman fără prelucrare suplimentară și adăugarea de minerale esențiale.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP