Cuple jaco furtun 1/4

Filtre
Ordonează după

16 produse

Cuple jaco furtun 1/4

Cuple jaco furtun 1/4

 

Cuplele rapide sunt elemente de conectare rapidă a furtunurilor sau țevilor într-un sistem de distribuție a apei sau alte lichide. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o conexiune sigură și ușoară, fără a fi necesară utilizarea de instrumente speciale sau abilități tehnice avansate.

Conexiunea furtunului se face cu ajutorul unei piulite cu interior conic. Cu cat se strange mai mult piulita cu atat conul interior al piulitei se strange in jurul furtunului. Materialul cuplelor este – Nylon PA 6-6.

 

Avantaje: In afara de uzura in timp a cuplei, aceasta nu are consumabile.

Dezavantaje: Necesita mai mult timp de montaj decat o cupla rapida.

 

Beneficii

  • Etanșare: Asigură o etanșare perfectă pentru a evita scurgerile de apă sau pierderile de presiune. Acestea sunt prevăzute cu garnituri etanșe și suprafețe de contact netede pentru a minimiza riscul de scurgeri.
  • Dimensiuni: Disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de furtunuri și țevi. Este important să alegeți dimensiunea potrivită pentru a obține o conexiune sigură și eficientă.
  • Materiale: Materialele folosite pentru cuplele rapide pot varia în funcție de aplicație. De exemplu, cuplele rapide din oțel inoxidabil sunt potrivite pentru aplicații care necesită o rezistență ridicată la coroziune, în timp ce cele din plastic sunt ideale pentru instalații de apă potabilă.
  • Conectare rapidă: Cuplele rapide sunt proiectate pentru a permite o conectare rapidă și ușoară a furtunurilor și țevilor în instalațiile de apă. Acestea se conectează și se deconectează cu ușurință, reducând timpul de instalare și dezinstalare a echipamentelor.
  • Durabilitate: Fabricate din materiale de calitate superioară și sunt concepute pentru a rezista la uzură și coroziune. Acestea sunt proiectate pentru a oferi o durată lungă de viață și pentru a minimiza costurile de întreținere a instalațiilor de apă.
Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP