Capuri Everpure

Capuri Everpure

Capuri Everpure

 

Capul de filtru este o componentă esențială a sistemului de filtrare a apei. Acesta este proiectat să conecteze cartușul filtrului la linia de alimentare cu apă și să asigure o funcționare eficientă și sigură a sistemului de filtrare Everpure sau Waterpro. Capul este proiectat exclusiv pentru a se potrivi cartușelor de filtrare Everpure și Water Pro;

 

Toate piesele au trecut testele NSF;

 

Material și construcție durabilă

Capul de filtru Everpure si Waterpro este fabricat dintr-un material durabil și rezistent, cum ar fi plasticul de înaltă calitate sau oțelul inoxidabil. Acest lucru asigură o durabilitate și o rezistență ridicată în timpul utilizării și protejează împotriva coroziunii sau deteriorărilor.

 

Conexiuni și racorduri

Capul de filtru este echipat cu conexiuni adecvate pentru a permite conectarea liniei de alimentare cu apă și a cartușului filtrului Everpure si Waterpro. Aceste conexiuni pot fi de diferite dimensiuni sau tipuri, cum ar fi filetate sau cu racord rapid, în funcție de modelul de cap de filtru și cerințele sistemului de alimentare cu apă.

 

Sistem de prindere sigură

Capul de filtru Everpure si Waterpro este conceput pentru a asigura o prindere sigură și etanșă între cap și cartușul filtrului. Acest lucru previne scurgerile, pierderea eficienței filtrării și asigură un flux adecvat de apă prin sistem.

 

Vane de închidere și golire

Unele modele de cap de filtru Everpure pot include vane de închidere și golire. Aceste vane permit închiderea fluxului de apă atunci când se schimbă cartușul filtrului sau când este necesară golirea sistemului. Aceste funcții facilitează întreținerea și schimbarea cartușului în mod sigur și eficient.

 

Design compact și ușor de instalat

Design compact și ergonomic, care facilitează instalarea și utilizarea. Acesta poate fi instalat într-un spațiu restrâns sau într-un dulap dedicat, oferind totuși accesibilitate pentru întreținere și schimbarea cartușului filtrului.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP