Accesorii Osmoza Inversa

Filtre
Ordonează după

38 de produse

Această categorie include o varietate de componente esențiale pentru întreținerea și optimizarea performanței sistemelor de osmoza inversa, asigurând funcționarea eficientă și prelungind durata de viață a acestora.

Printre produsele oferite se numără flow restrictorele, care sunt vitale pentru reglarea fluxului de apă prin sistem și prevenirea suprasolicitării membranei de osmoza inversa. Cuplele de racordare facilitează conexiuni sigure și etanșe între diferite secțiuni ale sistemului, asigurând că apa purificată rămâne contaminată. Electrovalvele controlează fluxul de apă automat, oferind un control precis și fiabil al operațiunilor sistemului, în timp ce racordurile pentru scurgere sunt proiectate pentru a elimina eficient apa reziduală.

Valvele shut off sunt componente critice care permit oprirea completă a fluxului de apă pentru întreținere sau în cazul unei defecțiuni, asigurând protecția sistemului și a utilizatorului. Valvele de protecție previn suprapresiunea și alte condiții potențial dăunătoare, protejând componentele sensibile ale sistemului. Teflonul, adesea folosit în conexiuni, asigură etanșeitatea și previne scurgerile, fiind un material de încredere pentru sigilarea filetelor.

Această categorie de accesorii pentru osmoza inversa este esențială pentru oricine dorește să-și mențină sistemul de purificare a apei la performanțe optime. Fie că este vorba de instalarea unui sistem nou sau de întreținerea celui existent, aceste componente oferă soluții eficiente și fiabile pentru a asigura calitatea superioară a apei purificate.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP