Cartuse remineralizare

Cartuse remineralizare

 

Principalele caracteristici ale unui filtru de apă pentru remineralizare:

  1. Mediu de filtrare cu minerale: Filtrul de apă pentru remineralizare conține un mediu de filtrare special, cum ar fi o combinație de minerale naturale sau o rocă minerală poroasă. Acest mediu de filtrare eliberează treptat minerale esențiale în apă pe măsură ce aceasta trece prin filtru.

  2. Revenirea mineralelor esențiale: Filtrul de remineralizare ajută la adăugarea mineralelor esențiale în apă, care sunt importante pentru sănătatea umană. Aceste minerale pot fi eliberate în apă sub formă de ioni sau particule, astfel încât să fie ușor asimilate de organism.

  3. Echilibrarea pH-ului: Un filtru de apă pentru remineralizare poate ajuta și la menținerea unui pH echilibrat în apă. Acesta poate regla pH-ul prin eliberarea de minerale alcaline, care pot contracara aciditatea și pot aduce apa la un nivel optim de pH.

  4. Gust și calitate apei: Adăugarea de minerale prin filtrul de remineralizare poate îmbunătăți gustul apei, conferindu-i o notă ușor minerală și echilibrată. De asemenea, poate contribui la îmbunătățirea texturii și a senzației apei în gură.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP