Cartuse Dedurizare Anticalcar

Filtre
Ordonează după

16 produse

Cartuse Dedurizare Anticalcar

Cartuse Dedurizare Anticalcar

 

Probleme frecvent întalnite cauzate de apa dură.

  1. Depuneri de calcar: Una dintre cele mai comune probleme cauzate de apa dură este formarea depunerilor de calcar. Se pot acumula pe suprafețe precum robinete, dușuri, vase, obiecte sanitare și aparate electrocasnice. Aceste depuneri de calcar pot afecta aspectul estetic al suprafețelor și pot fi greu de curățat. În plus, ele pot obstrucționa țevile și conductele, reducând fluxul de apă și afectând funcționarea echipamentelor.

  2. Reducerea eficienței aparatelor electrocasnice: Calcarul se poate acumula în interiorul aparatelor precum mașina de spălat vase, mașina de spălat rufe, cafetierele sau fierul de călcat, determinând o performanță scăzută și un consum mai mare de energie. Aparatura poate necesita reparații frecvente sau chiar înlocuire.

  3. Împiedicarea acțiunii săpunului și a produselor de curățare: Apa dură poate dificulta formarea spumei și eficacitatea săpunului și a produselor de curățare. Substanțele din apă interacționează cu săpunul, formând săpunuri insolubile și reducând capacitatea de curățare. Acest lucru poate duce la nevoia de utilizare a unei cantități mai mari de produse de curățare și la o curățare mai puțin eficientă.

  4. Piele și păr uscate: Apa dură poate fi aspră pentru piele și păr. Mineralele din apă pot elimina uleiurile naturale de pe piele și de pe păr, ducând la uscarea și iritarea acestora. Acest lucru poate duce la senzație de piele strânsă, mâncărime, descuamare și păr aspru și lipsit de strălucire.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP