Pompe multietajate

Filtre
Ordonează după

12 produse

Pompe multietajate

 

Caracteristici

  1. Aplicabilitate extinsă: Este proiectată pentru a gestiona o gamă largă de temperaturi, debite și intervale de presiune, ceea ce o face potrivită pentru diverse aplicații și condiții de funcționare.

  2. Versatilitate în asamblare: Intrarea și ieșirea apei pot fi rotite, permițând o asamblare flexibilă în conformitate cu cerințele specifice de instalare. Acest aspect facilitează integrarea în diferite configurații de sistem.

  3. Instalare și întreținere ușoară: Proiectul pompei este conceput pentru a facilita instalarea și întreținerea. Acest aspect aduce beneficii semnificative în ceea ce privește manipularea și întreținerea echipamentului.

  4. Design hidraulic avansat: Pompele centrifuge multietajate verticale sunt echipate cu un model hidraulic avansat, asigurând o funcționare stabilă și o eficiență ridicată în transferul de energie pentru pomparea apei.

  5. Materiale de înaltă calitate: Intrarea și ieșirea apei sunt realizate din fontă cu tratament special antirugină, asigurând durabilitate și rezistență la coroziune în medii diverse.

  6. Componente rezistente: Componentele de trecere a fluxului sunt fabricate din plastic de înaltă rezistență, contribuind la durabilitatea și fiabilitatea pompei în condiții variate de funcționare.

  7. Arbore sudat din oțel inoxidabil: Arborele, o componentă critică a pompei, este fabricat din oțel inoxidabil și sudat pentru a asigura fiabilitatea și rezistența în timp.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP