Rezervoare Osmoza Inversa

Filtre
Ordonează după

13 produse

Rezervoare Osmoza Inversa

Rezervoare Osmoza Inversa

 

Rezervorul pentru osmoza inversă este un recipient special conceput pentru a stoca apa purificată produsă de sistemul de osmoză inversă. Acesta este o componentă esențială a sistemului.

 

Certificare alimentara

Rezervoarele noastre sunt certificate NSF / ANSI pentru uz alimentar. Această certificare confirmă că rezervoarele îndeplinesc standardele stricte de siguranță și igienă necesare pentru utilizarea în aplicații alimentare, oferind astfel un nivel suplimentar de încredere și garanție.

 

Capacitate mare

Rezervoarele de osmoză inversă sunt proiectate pentru a avea o capacitate generoasă de stocare a apei purificate. Aceasta poate varia în funcție de model, dar capacitatea tipică poate fi de la 2 până la 10 litri sau mai mult. Capacitatea mai mare permite stocarea suficientă de apă purificată pentru utilizare zilnică sau pentru utilizarea în momentele în care sursa de apă nu este disponibilă temporar.

 

Material de calitate alimentară

Rezervoarele de osmoză inversă sunt fabricate din materiale de înaltă calitate care sunt sigure pentru utilizarea cu apă potabilă. Acestea pot fi realizate din oțel inoxidabil sau din plastic de calitate alimentară, care nu reacționează cu apa și nu îi afectează calitatea.

 

Strat de izolare

Pentru a menține apa stocată la o temperatură optimă și pentru a preveni formarea condensului, rezervoarele de osmoză inversă sunt adesea prevăzute cu un strat de izolare termică. Acest strat de izolare ajută la menținerea apei la o temperatură răcoroasă și previne pierderea energiei termice.

 

Rezervoarele de osmoză inversă sunt concepute pentru a asigura o stocare sigură și igienică a apei purificate, asigurând astfel că aveți întotdeauna acces la apă curată și de calitate în casa sau biroul dvs.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP