Medii Filtrante Litru-Kg

Filtre
Ordonează după

29 de produse

Medii Filtrante Litru-Kg

 

Caracteristici ale unor medii filtrante:

Caracteristici mediu filtrant cărbune activ granular

 1. Adsorbția substanțelor chimice: Funcționează prin procesul de adsorbție, în care impuritățile și substanțele chimice sunt atrase și reținute în porii săi. Are o suprafață mare, cu o mulțime de pori de diferite dimensiuni. Permite adsorbția eficientă a unui spectru larg de contaminanți din apă. Cum ar fi clorul, pesticidele, detergenții, gustul și mirosul neplăcut.

 2. Filtrare mecanică: Pe lângă procesul de adsorbție, cărbunele activ granular acționează și ca un filtru mecanic. Particulele mari, cum ar fi sedimentele și mâlul, sunt reținute în porii săi, asigurându-se astfel o claritate și limpezime mai mare a apei.

 3. Eliminarea clorului: Unul dintre cele mai frecvente scopuri pentru care se utilizează GAC este de a elimina clorul din apa potabilă. Clorul este adesea adăugat în apa de la robinet pentru a o dezinfecta. Carbunele activ granular adsorbe clorul, reducându-l sau eliminându-l complet, și îmbunătățește astfel gustul și calitatea apei potabile.

 4. Utilizare în sisteme de filtrare a apei: GAC este utilizat într-o varietate de sisteme de filtrare a apei. Precum filtre de duș, filtre pentru apa potabilă la robinet, filtre sub chiuvetă sau sisteme de filtrare a apei la nivel industrial. Poate fi utilizat ca strat unic de filtrare sau în combinație cu alte medii filtrante, în funcție de necesitățile specifice de tratare a apei.

 

Caracteristici mediul filtrant nisip cuarțos:

 1. Granule de cuarț: Nisipul cuartos este compus din granule de cuarț de calitate superioară. Cuarțul este un mineral dur și durabil, ceea ce face ca granulele să reziste în timp și să ofere o durată lungă de utilizare eficientă.

 2. Structură poroasă: Granulele de cuarț au o structură poroasă cu mulți pori și canale interconectate. Această structură poroasă permite trecerea apei, în timp ce particulele solide și impuritățile sunt reținute în porii săi.

 3. Filtrare mecanică: Nisipul cuarțos acționează ca un filtru mecanic eficient. Mărimea și forma granulelor permit reținerea particulelor mai mari, cum ar fi sedimentele, mâlul, rugină sau alte impurități vizibile din apa potabilă. Acest lucru contribuie la îmbunătățirea clarității și limpezimii apei.

 4. Filtrare a particulelor suspendate: Pe lângă filtrarea mecanică, nisipul cuarțos are capacitatea de a reține particulele suspendate mai mici din apă. Granulele poroase capturează și rețin particulele mai fine, cum ar fi particulele organice, clorul liber sau compușii chimici din apă.

 5. Utilizare în sisteme de filtrare a apei: Nisipul cuarțos este utilizat într-o varietate de sisteme de filtrare a apei, cum ar fi filtrele cu nisip pentru apa de la robinet, filtrele de uz industrial sau sistemele de tratare a apei la scară mare. Este adesea utilizat ca strat de filtrare primar sau ca parte a unui sistem de filtrare cu mai multe straturi, împreună cu alte medii filtrante.

 

Caracteristici mediu filtrant MB400

 1. Capacitate mare de adsorbție: Purolite MB400 are o capacitate mare de adsorbție, ceea ce înseamnă că poate atrage și reține metale grele precum plumbul, cuprul, cadmiul și substanțe organice din apă. Aceasta contribuie la eliminarea acestor impurități și la îmbunătățirea calității apei.

 2. Tratarea metalelor grele: Mediul filtrant Purolite MB400 este eficient în tratarea metalelor grele dizolvate în apă. Deoarece funcționează pe bază de schimb de ioni, acesta atrage metalele grele și le înlocuiește cu ioni nepericuloși, cum ar fi sodiul. Astfel, metalele grele sunt îndepărtate din apa potabilă.

 3. Utilizare în sisteme de tratare a apei: Poate fi utilizat în sistemele de tratare a apei la nivel industrial și rezidențial. Este potrivit pentru utilizare în filtre cu cartușe sau în sisteme cu schimb de ioni, pentru a trata apa potabilă, apa de uz industrial sau alte surse de apă.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP