Transport gratuit peste 395 lei, exceptie colete peste 30 kg

Analize apă clienți înainte și după tratarea apei – Soluții de tratare

Apa este vitală, iar calitatea acesteia poate face o mare diferență în sănătatea noastră. În acest blog vă prezentăm exemple concrete de analize ale apei efectuate de clienți înainte și după tratarea acesteia.

Descoperiți cum aceste transformări au îmbunătățit calitatea vieții lor.

 

Metoda de tratare: stație dedurizare

Dedurizatoarele sunt stații esențiale pentru tratarea și purificarea apei dure. Cu ajutorul lor, puteți transforma apa dură în apă dedurizată, eliminând astfel mineralele și impuritățile care pot afecta sănătatea și eficiența sistemelor de apă. Un dedurizator de înaltă calitate este o investiție valoroasă pentru fiecare gospodărie sau întreprindere, oferind o gamă de beneficii importante.

 

Metodă de tratare: stație dedurizare și stație deferizare-demanganizare

Acest sistem de filtrare este utilizat pentru inlaturarea fierului, manganului si hidrogenului sulfurat din apa.

 

Metodă de tratare: sistem de filtrare prin osmoză inversă

Sistemul de osmoză inversă vă purifică apa din casă pentru a beneficia de apă curată și pură la robinet. Fiind cea mai eficientă tehnologie pentru purificarea apei potabile, este capabilă să elimine peste 95% din totalul sărurilor dizolvate, peste 99% din reziduurile organice, 99% din bacterii, elimină clorul, îmbunătățind considerabil gustul și calitatea apei. Sistemul este, de asemenea, capabil să elimine materialele nocive, precum plumbul, cuprul, bariul, cromul, mercurul, sodiul, radmiul, fluorura, seleniul, nitriții și nitrații.

 

analiza-apa-put-forat-bacterii-sterilizator

Metodă de tratare: sterilizator UV-C

Sterilizatorul UV-C este un dispozitiv care utilizează radiația ultravioletă pentru a distruge bacteriile, virusurile și alte organisme nocive din apă. Este important pentru siguranța apei potabile și utilizat într-o varietate de aplicații: uz casnic, industria alimentară și medicală. Radiația UV-C distruge ADN-ul și ARN-ul organismelor nocive, astfel încât acestea nu se pot reproduce, rezultând o apă sigură din punct de vedere bacteriologic.

Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 395 Ron
Retur gratuit în 14 zile
Oferim consultanță
Ne gasiti pe SEAP