Ionizator
filtre omnipure
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

IONIZATOARE

Apa alcalina ionizata

Apa alcalina ionizata se obtine prin intermediul unui ionizator de apa.

Ionizatorul se monteaza pe teava de apa rece, iar instalarea dureaza doar cateva minute. Odata conectat aparatul, apa trece prin filtre de carbune activ pentru a opri contaminantii din apa, de exemplu clorul. Urmatorul pas este trecerea apei prin camera de ionizare, alcatuita din electrozi de titaniu unde se produce fenomenul de electroliza, astfel apa se ionizeaza, o parte devine alcalina, iar cealalta parte devine acida.

Procesul de ionizare pentru a obtine apa ionizata alcalina

Electrodul negativ atrage mineralele incarcate pozitiv, acestea fiind minerale alcaline, pe cand electrodul pozitiv atrage mineralele incarcate negativ, acestea fiind mineralele acide. Procesul de ionizare atrage intr-o camera mineralele alcaline, iar in cealalta mineralele acide. Aceste doua camere sunt separate de o membrana speciala cu pori foarte mici. Ionizatorul nu adauga nici o substanta chimica sau minerala apei, acesta doar separand doar mineralele prezente in apa. Daca apa nu contine minerale, ionizatorul nu poate produce nici apa alcalina, nici apa acida.

Caracteristici si beneficii ale apei ionizate alcalin

Cand se bea apa alcalina se consuma de fap o apa imbogatita cu oxigen, nu in forma moleculara O2 ci in forma OH-, care este foarte stabila deoarece este legata cu mineralele ionizate alcalin (incarcate pozitiv). Doi dintre acesti ioni de hidroxil pot forma o molecula de apa, cedand un atom de oxigen. Mineralul alcalin este utilizat pentru a neutraliza compusii acizi nocivi si cand acest lucru se intampla, ionul de hidroxil este eliberat pentru a distribui oxigen celulelor, aducand un mare beneficiu, o senzatie de bine astfel ajutand la inhibarea unor boli. Ne referim la doua tipuri diferite de oxigen. Unul in forma dinamica O2 altul in forma stabila polarizata OH-, legat cu minerale ionizate alcaline. Corpul are nevoie de amandoua tipuri de oxigen. Cand respiratia se opreste, corpul termina mai intai O2 si dupa OH-, asa ajungand la deces. Totul se intampla in aproximativ 3 minute. Persoanele cu un inalt nivel de alcalinitate, ca de ex nou nascuti, pot supravietui mai mult de 3 minute.

Cand ambientul devine prea acid, e bine sa fie folosita apa alcalina

Reflectand asupra muncii unor cercetatori (ex Alexis Carrel) ceea ce se intampla in organismul nostru sta cam in felul urmator: cand ambientul cu celule devine prea acid, nu este destul oxigen suficient pentru toate celulele prezente in acel ambient. Astfel pentru a supravetui, unele celule se convertesc in celule asemanatoare celor vegetale, iau Co2 si elimina O2.  Acest transformare e o adaptare de moment dar in timp se poate transforma intr-o grava problema. Un pahar de apa de aproximativ 300ml ionizata alcalina cu un ph 10 contine 10 la puterea 21 ioni hidroxil (OH-) si fiecare din ei sunt uniti cu mineral alcalin pozitiv, de exemplu calciu, magneziu, sodiu, potasiu. Consumand o apa ionizata alcalina zilnic va reduce aciditatea din corp, ajutand organismul sa elimine deseurile acide din organism.
Sorteaza dupa :
Celula de electroliza ionizator apa BW

Celula de electroliza ionizator apa BW

Celula de electroliza apa 5/7 placi

wts-ion-alk/ce
815.15Lei
Contactati-ne

... mai multe informatii
Contactati-ne

Ionizator apa - 7 placi - 7 trepte ionizare BW-6000

Ionizator apa - 7 placi - 7 trepte ionizare BW-6000

Ionizator apa cu 7 trepte de ionizare cu 7 placi de titaniu acoperite cu platina Beneficiile unui ionizator de apa: - Apa alcalina actioneaza ca un...

wts-ionizator
5938.10Lei

Adauga:

Test apa PH SEN SAFE -USA 1 buc

Test apa PH SEN SAFE -USA 1 buc

Test apa pentru determinarea valorii Ph-ului 1 buc. Timp test 30 sec. Sensibilitate 2, 3, 4, 5, 6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 11, 12 Marca SEN...

wts-1000ph-1-bmd
3.99Lei  2.26Lei
Beneficiati de o reducere de: 43.3%


Adauga:
Produse noi pentru ianuarie - IONIZATOARE

Test apa PH SEN SAFE -USA 1 buc
Test apa PH SEN SAFE -USA 1 buc
3.99Lei  2.26Lei
Beneficiati de o reducere de: 43.3%

Promotii pentru luna ianuarie

Test apa PH SEN SAFE -USA 1 buc
Test apa PH SEN SAFE -USA 1 buc
3.99Lei  2.26Lei
Beneficiati de o reducere de: 43.3%

Copyright © 2020 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Reductoare de presiune pentru Co2 , uz tehnic si profesional