Cartus deferizare : Magazin online filtre apa, consumabile si accesorii.Importator direct! Preturi negociabile pentru distribuitori!
Reductoare de presiune pentru Co2 , uz tehnic si profesional
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Cartus deferizare

Pyroloxul si Birmul au propietatea de a retine fierul, manganul si hidrogenul sulfurat. Aceste medii de filtrare se folosesc din 1950 in America. Pyroloxul actioneaza ca un catalizator intre oxigen si fierul dizolvat in apa producand hidroxid feric care precipita si astfel poate fi usor filtrat. Este foarte economic in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Pyroloxul, are mare toleranta la clorul din apa. In unele situatii este recomandata folosirea apei clorinate.

Caracteristicile fizice ale mediului Birm asigura un excelent sistem de filtrare, care se curata prin spalarea inversa. Acest mediu este foarte avantajos din punct de vedere economic in comparatie cu alte metode folosite pentru eliminarea fierului si manganului din apa. Nu se recomanda folosirea apei clorinate in cazurile de filtrare cu Birm.Sorteaza dupa :
Cartus 20" cu birm - mediu filtrare pentru fier si mangan

Cartus 20" cu birm - mediu filtrare pentru fier si mangan

Cartus 20" cu Birm mediu filtrare pentru fier si mangan Diametru 7,3 cm Lungime 50 cm Cartusul este umplut cu 1,5 litri de birm pentru...

wts-3008-2-MCBIR028300
74.02Lei
Contactati-ne

... mai multe informatii
Contactati-ne

Cartus 20" cu Zeolit Manganese Greensand USA masa filtranta

Cartus 20" cu Zeolit Manganese Greensand USA masa filtranta

Cartus 20" cu Zeolit Manganese Greensand USA masa filtranta Diametru 7,3 cm Lungime 50 cm Cartusul este umplut cu 1,5 litri de masa filtranta cu...

wts-3008-2- MCMGSR01400
99.84Lei
Contactati-ne

... mai multe informatii
Contactati-neProduse noi pentru ianuarie - KIT-URI CONSUMABILE FILTRE APA


Copyright © 2020 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Fitinguri cuple si racorduri din plastic si metal pentru furtun