Dedurizatoare-instalatii

45 de produse

Filtre
Ordonează după

Prin utilizarea statiei de dedurizare, te vei bucura de urmatoarele beneficii:

* Economie de energie
* Piele fina si par moale
* Cresti semnificativ perioada de mentenata si service pentru centrala de incalzire, boiler, masina de spalat, baterii chiuveta etc
* Economie de bani prin reducerea consumului de detergent
* Cost scazut de mentenanta pentru statia de dedurizare
* Functioarea este complet automata

Dedurizatorul trebuie sa trateze toata apa ce intra in casa sau in cazul altor aplicatii, inainte de orice consumator. Se va monta pe conducta de apa rece, imediat dupa hidrofor sau pompa si inaintea cetralei termice si a boilerului. Este indicat ca un filtru de sedimente sa se monteze inaintea dedurizatorului. Acest lucru va asigura linistea dvs si o functionare indelungata si fara probleme. Fara filtru de sedimente exista riscul ca mizeria din apa sa infunde injectoarele si canalele prin care dedurizatorul isi face regenerarea. Nu este indicat sa utilizati apa dedurizata pentru udarea gradinii si a plantelor. Exista o anumita cantitate de sodiu in apa dedurizata ce poate afecta cresterea si dezoltarea plantelor. Pentru acest lucru, la instalare, solicitati instalatorului sa va monteze un robinet inaintea dedurizatorului, de unde puteti conecta furtunul dvs. pentru udarea gradinii.

Conectarea la scurgere (drenaj):Drenajul pentru dedurizator va fi, atunci cand este posibil, sub nivelul inaltimii lui. Contectarea trebuie facuta la o scurgere de minim 1″. Distanta maxima intre dedurizator si scurgere nu trebuie sa fie mai mare de 6 metri.

Avertizari:

  • Nu utiliza dedurizatorul cu apa calda, mai ales cu o temperatura de peste 36°C.
  • Temperatura camerei de amplasare a dedurizatorului trebuie sa fie intre 4°C – 45°C.
  • Sistemul nu trebuie montat intr-o camera cu umezeala. Asigurati-va sa aveti o aerisire corespunzatoare in care sa nu exista umezeala accentuata.
Garanția calității
Ai nevoie de ajutor?
Livrare Gratuită peste 290 Ron

Retur gratuit in 14 zile
Oferim consultanță
GRATUITĂ
Ne gasiti pe SEAP