Pompe apa pentru filtre apa
Importator direct! Preturi negociabile pentru distribuitori!
Water Treatment System Orar: L-V 09.00-17.00
Transport gratuit la comenzi de peste 400 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Livrare & Retur

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Cargus si GLS. Nu se fac livrari Duminica, si nici in zilele sarbatori legale, iar firma de curierat GLS nu face livrari Sambata si Duminica, si nici in zilele sarbatori legale.

Transportul este gratuit pentru orice produs in orasul Bacau. Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia. Orice comanda plasata prin intermediul site-ului wts-online.ro are valoare contractuala insotita de confirmarea de comanda. Platile acceptate de catre wts-online.ro sunt ramburs sau OP. Comenzile catre un singur destinatar care depasesc suma de 400 lei au transport gratuit.

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot sa difere de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda, si nu va fii expediata decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor wts-online.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, wts-online.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Livrarea produselor comandate pe siteul www.wts-online.ro se face dupa ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra telefonic unuia din operatorii nostrii. Din momentul confirmarii comenzii verificati e mail-ul pentru a verifica nota de expediere a comenzii.

Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 24- 48 de ore de la confirmarea comenzii coletul ajunge la destinatar. Daca  produsul nu se afla pe stoc, un operator va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate. Din momentul expedierii coletului,  sarcina in ce priveste livrarea sau intarzierile de livrare trec in responsabilitatea firmei de curierat.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutului unor colete se fac in momentul livrarii de catre curier, sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte sunt nule. Incasarea banilor se va face de agentul firmei de curierat care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice sau pe mail. In momentul receptionarii produselor platiti exact suma care v-a fost confirmata telefonic sau  email.

Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.

Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe wts-online.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.

Produsul poate fi returnat in urmatoarele situatii:

- sa nu prezinte urme de asamblare

- ambalajul etichetele si acesoriile intacte

- sa nu prezinte semne de utilizare

Daca produsul nu corespunde cerintelor clientului se recomanda evitarea utilizarii si montarii lui. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice. Asadar, dumneavoastra, consumatorul, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina dumneavoastra, a consumatorului, sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Cu alte cuvinte, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin email sau fax prin care renuntati la produs.

Renuntarea la un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 5 zile lucratoare. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a refuza produsul.Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Va rugam sa realizati o solicitare scrisa prin completarea Formularului de Retur

Produsele primite defecte

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Filip Baciu Bernadeta PFA sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Daca Filip Baciu Bernadeta PFA nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

Conditii generale de returnare

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Filip Baciu Bernadeta PFA nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Garantii

Toate produsele ce se comercializeaza pe site-ul www.wts-online.ro au garantie 24 luni persoane fizice, si 12 luni persoane juridice. Garantia se solutioneaza la sediul Filip Baciu Bernadeta PFA, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea Filip Baciu Bernadeta PFA, iar expedierea se va face prin intermediul curierului rapid cu care noi colaboram. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.

Nu fac obiectul garantiei produsele care necesita desigilare pentru a putea fii utilizate(cartuse filtrante, membrane de osmoza inversa, cartuse in-line, cartuse ultrafiltrare). Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta  prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor ,consumabilele care au fost folosite.

Echipa wts-online.ro va asigura in implicarea totala pentru a rezolva eventualele probleme aparute la anumite produse din cauze necunoscute sau care nu depind de noi.

Filip Baciu Bernadeta PFA realizeaza campanii de promotii pentru produsele importate sau distribuite. Comerciantul nu are obligatia de a anunta in prealabil organizarea acestor campanii. Comerciantul ofera posibilitatea clientilor sai de abonare gratuita la serviciul de newsletter unde pot fi anuntati in prealabil de existenta unor campanii de reduceri.

Promotii in derulare:

Perioada in care se desfasoara aceste promotii sau reduceri poate fi modificata fara instiintare prealabila in functie de stocul disponibil.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. 

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Returnarea produsului catre Filip Baciu Bernadeta PFA trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client, exceptie Posta Romana, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera i.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la receptia produsului returnat. PFA Filip Baciu Bernadeta va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor. Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe wts-online.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor.

Odata cu lansarea comenzii produsului clientul isi da acordul privind Termenii si Conditiile comerciale si i s-a adus la cunostinta termenul de 14 zile privind returnarea unui produs sau retragerea din contractul la distanta Conform O.U.G Nr 34/2014 Art 6 alin.(1) lit h).

Daca produsul livrat catre client este neconform, prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre Filip Baciu Bernadeta PFA.

Conditii generale pentru retur:

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

- Produsul returnat trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, daca acesta este emis de producator/distribuitor. 

- In cazul in care produsul returnat prezinta ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014 .

- In cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid (exceptie Posta Romana). In cazul returului prin curier al unui produs aflat in perioada legala de returnare de 14 zile calendaritice, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

Consumatorul este responsabil  in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.

Adresa Returnare Produse: Pfa Filip Baciu Bernadeta, str Milcov, nr 136, sc C , ap 3, loc Bacau, jud Bacau. Tel 0746717851.

Atentie: nu expediati produsul inainte de a avea acordul departamentului de retur, adresa de returnare a produsului poate fi diferita de cea a societatii, in functie de furnizorul respectivului produs!

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.wts-online.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 zile calendaritice din momentul in care l-ati primit.

Back
Copyright © 2018 WTS.
Cumparaturi pentru toata lumea la magazinele online din Romania
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Reductoare de presiune pentru Co2 , uz tehnic si profesional