Cum cumpar : Magazin online filtre apa, consumabile si accesorii.Importator direct! Preturi negociabile pentru distribuitori!
Importator direct . Preturi negociabile pentru distribuitori
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Cum cumpar

Cum cumpar

  • Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., introduceti cantitatea dorita si apoi apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
 
  • Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.
Dupa ce veti apasa butonul , sistemul va directioneaza spre pagina de inregistrare.
 
  • Date personale

Completati-va datele personale in formularul din pagina.
 
  • Detalii livrare

Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "modifica adresa". Daca aveti de comunicat alte detalii privind livrarea produselor, completati campul "Instructiuni speciale sau detalii comanda".
 
  • Informatii despre plata

 

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata. Aveti de ales intre plata cu ordin de plata si plata ramburs. Pentru a putea continua, trebuie sa cititi "Termeni si Conditii". Daca sunteti de acord cu aceste conditii, puteti finaliza comanda. Daca doriti o alta adresa de facturare completati formularul "modifica adresa".

 

  • Confirmarea comenzii

 

Ultimul pas in finalizarea comenzii este verificarea tuturor datelor introduse de dumneavoastra si modificarea acestora acolo unde se impune.


 
  • Trimiterea comenzii


Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul . Imediat veti primi, la adresa de mail cu care v-ati inregistrat, confirmarea inregistrarii acestei comenzi.

Pentru mai multe informatii, va asteptam la adresa de mail: wts@wts-online.ro

Back
Copyright © 2020 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Lampi-ultraviolete-bec-uv