Filtru apa GABBIANO 6 stadii POMPA MINER FILTRE USA-378 l/zi Filtre apa cu osmoza inversa filtre americane [wtsgabbiano] - 1695.45Lei : Magazin online filtre apa, consumabile si accesorii.Importator direct! Preturi negociabile pentru distribuitori!
Reductoare de presiune pentru Co2 , uz tehnic si profesional
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Filtru apa GABBIANO 6 stadii POMPA MINER FILTRE USA-378 l/zi

1695.45Lei

Sold Out


 • Model: wtsgabbiano

Transport Gratuit !

Sistem filtrare apa "GABBIANO" 6 stadii prin osmoza inversa cu filtre americane(Matrikx, Filmtec, Omnipure) si sistem bypass pentru reglarea salinitatii

motive pentru a consuma apa purificata

 

 1. Reduceti minim 50% din costurile actuale.
 2. Calitate superioara, apa este mereu proaspata.
 3. Filtrarea apei este mai ecologica decât cumpararea acesteia.
 4. Conditii comerciale avantajoase, fara limite contractuale.
 5. Mai multa apa disponibila, filtrul asigura constant apa pura.

Acest produs foloseste tehnologia prin osmoza inversa reglata, care a luat nastere in urma unui proiect WTS in scopul de a furniza cel mai potrivit echilibru intre diversele sisteme de filtrare, pentru a produce o apa sigura necesara organismului. Actiunea selectiva a membranei osmotice este echilibrata de o microfiltrare care reintegreaza salinitatea.

 • Primul stadiu de filtrare - retine particulele fizice mai mari de 5 microni; are o actiune mecanica performanta in indepartarea noroiului, sedimentelor, ruginei si a particulelor de nisip, cu ajutorul unui filtru de sedimente de 10".
 • Al doilea stadiu asigura absorbirea de catre carbonul vegetal a diferitilor contaminanti. Acest stadiu consta intr-un filtru carbon block Matrikx (made in Usa) cu porozitatea de 5 microni, filtru 2 in 1 ce opreste clorul, gustul si mirosurile apei cat si particulele fine din apa mai mari de 5 microni. Se comporta atat ca un filtru de sedimente cat ca si filtru de carbon activ. Datorita principiului de absorbtie, carbunii activi au o mare eficienta de a absorbi substantele daunatoare precum clor liber, trihalometani (THMs), cloroform, insecticide, ierbicide si sute de alti contaminanti organici ce pot fi prezenti in apa cat si pentru corectarea parametrilor de Gust, Miros, Culoare, Turbiditate.
 • Al treilea stadiu filtru de sedimente 10" elimina particulele de 1 micron care au reusit sa treaca de precedentele stadii, in asa fel protejand membrana de osmoza inversa de impuritati.
 • Valva de amestec intercepteza apa filtrata pana in acest punct dirijand-o pana la membrana de osmoza
 • Membrana de osmoza Filmtec 100gpd (made in USA) cu o porozitate de 0,0001 micron, reuseste sa filtreze mai toate elementele nocive rezultand o apa pura. Osmoza inversa este un proces de separare prin membrana, in care apa intra cu presiune pe o membrana semipermeabila. Sarurile dizolvate (concentratul) sunt respinse de catre membrana iar moleculele de apa trec prin membrana ca apa pura (permeatul). Peste 85% din sarurile dizolvate sunt scoase din apa, inclusiv microorganisme, cum ar fi bacteriile. In natura inconjuratoare principiul osmozei este prezent si vizibil in multe fenomene. Plantele isi trag din sol apa si mineralele prin osmoza; tot prin osmoza corpul uman purifica sangele cu ajutorul rinichilor. Osmoza contribuie mereu la reglarea unor fenomene specifice corpului uman. Membrana de osmoza reduce considerabil (valori aproape de 0) alte substante ca nitratii, nitritii, metalele grele si bacteriile.
 • Filtrul de minerale, calciu si magneziu, are rolul de a corecta ph-ul apei de osmoza, prin cresterea acestuia cu 2-3 unitati.
 • Un post filtru de carbune activ Omnipure asigura un gust placut si fara mirosuri
 • Rezervor de acumulare a apei, 12 litri (in situatia in care se opreste apa de la retea, aveti un cumul de 12 litri apa filtrata in rezervor)Caracteristici tehnice:

Debit 378 litri/zi
Presiunea retelei minim 2 bar, maxim 6 bar
Dimensiuni:46x15x42 (L/l/h) cm
Rezervor:12 litri 28x38(diam x h) cm
Greutate:Kg.12

Filtru 1  Filtru apa sedimente 10" porozitate 5 microni Atlas

Filtru 2 Filtre apa 10" carbon block Matrikx+Cto/2 MADE USA     

Filtru 3  Filtru apa sedimente 10" porozitate 1 micron Atlas

Filtru 4  Membrana osmoza originala Filmtec USA 100 gpd (378 litri pe zi)

Filtru 5  Filtru apa reincarcabil 10 " reglare ph-remineralizare

Filtru 6: Filtru Omnipure USA in line 10" carbon activ granular CL10ROT/33

Durata medie de filtrare 10000 litri. Schimbul prefiltrelor se face la1 an, iar osmoza inversa se schimba la 3-4 ani

pdfClic aici pentru fisa tehnica Matrikx
pdfClic aici pentru fisa tehnica membrana osmoza Filmtech
pdfClic aici pentru mai multe informatii despre osmoza inversa

CERTIFICARE

   

D.M. 174, D.M. 443

89/392/CEE , 91/368/CEE
93/44/CEE ,93/68/CEE

 

Accesorii
Sunt incluse accesorii pentru racordare la reteaua de apa, baterie pentru chiuveta, tub plastic 1/4
 
Copyright © 2020 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Lampi-ultraviolete-bec-uv