Pompe apa pentru filtre apa
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Filtru apa cu osmoza inversa 6 stadii cu POMPA si MINERALE

1416.10Lei  1245.93Lei
Beneficiati de o reducere de: 12.0%

Adauga in Cos:
 • Model: wts-RO105pumpmin

Transport Gratuit !

Sistem filtrare apa 6 stadii prin osmoza inversa marca Filmtec (USA), pompa Booster si minerale. Sistem  bypass pentru reglarea salinitatii

Filtru apa osmoza inversa 6 stadii cu pompa booster si membrana osmoza certificata NSF

Certificare NSF

http://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?TradeName=tw30-1812-50&Standard=&ProductType=&PlantState=&PlantCountry=&PlantRegion=&submit3=Search&hdModlStd=ModlStd

Sistemul de filtrare prin osmoza inversa wts-RO105PUPM, se instaleaza sub chiuveta din bucatarie si se racordeaza la reteaua de apa rece. Aparatul include 6 trepte de filtrare si pompa Booster pentru reglarea presiunii apei. Toate sistemele noastre cu osmoza inversa wts-RO au inclus bypass pentru reglarea salinitatii.

Caracteristici sistem - sistemul este format din urmatoarele 6 trepte de filtrare + pompa:

Treapta 1 - cartus apa sedimente 10" porozitate 5 microni – prefiltru 5 microni . Indeparteaza noroiul, sedimentele, rugina si particulele de nisip din apa (se schimba la 6 luni).

Treapta 2 - cartus apa carbon block 10" porozitate 5 microni (GAC) – prefiltru cu carbune activ 5 microni. Opreste clorul, gustul si mirosul apei cat si particulele fine din apa mai mari de 5 microni. Se comporta atat ca un fitru de sedimente cat si ca filtru de carbon activ (se schimba la 6 luni).

Treapta 3 - cartus apa sedimente 10" porozitate 1 micron - prefiltru 1 micron. Are rolul de a indeparta noroiul, sedimentele, rugina si particulele de nisip din apa (se schimba la 6 luni).

Treapta 4membrana osmoza inversa RO marca Filmtech USA 50 gpd (189 litri pe zi) - cu porozitate de 0,0001 micron - filtreaza elementele nocive din apa; reduce considerabil substante ca nitratii, nitritii, metale grele si bacterii, rezultand o apa pura. Sarurile dizolvate, sunt scoase din apa, inclusiv microorganismele. Prin osmoza corpul uman purifica sangele cu ajutorul rinichilor. Osmoza contribuie la reglarea unor fenomene specifice corpului uman (se schimba la 3-4 ani).

Treapta 5 – cartus in linie carbon activ granular lungime 10" - postfiltru cu carbune activ. Confera apei un gust placut si elimina mirosurile din apa (se schimba la 6 luni).

Treapta 6  - cartus apa reincarcabil 10" reglare ph-remineralizare. Cartusul de remineralizare include o filtrare suplimentara pentru sistemele cu osmoza inversa. Acesta se poate monta ulterior cu ajutorul cuplelor de racordare. Rolul cartusului este sa readuca mineralele necesare organismului in apa filtrata dupa osmoza inversa. Este un filtru alcalin, mareste ph ul apei pana la 7.

Pompa Booster regleaza presiunea apei. Pentru sistemele de osmoza inversa este necesara o presiune de 2,5-7 bari. Daca la reteaua dvs. presiunea apei este deja de 2,5 bari va recomandam sistemul wts-RO 105.

Caracteristici tehnice:

 • Alimentare electrica 220 v-50 hz
 • Presiune maxima de functionare 8 bar
 • Debit zi 50 gpd -189litri
 • Rezervor acumul 12 litri
 • Temperatura de functionare 10-45 C
 • Presiune de functionare 2-7 bar
 • TDS max 1000mg/l
 • Ph min-max 3-11

 

Certificare D.M. 174D.M. 443; Certificare CE, D.G.S.I.P.DIV.IV N° 40041810/A/1160; NSF

Dimensiuni aparat: inaltime 45 cm; latime 37 cm; adancime 20cm. Consola de prindere a sistemului este din metal pentru o fixare stabila.

Dimensiune rezervor: inaltime 43 cm; diametru 28 cm.
Sistemul este livrat complet: 1 buc sistem  6 trepte cu elementele de filtrare, 1 pompa booster, 1 rezervor, 1 baterie pentru apa filtrata, 1 cheie pentru a deschide carcasa, cuple de conectare la retea, racord pentru cuplare la scurgere 1/4", furtun 1/4", instructiuni de montaj si intretinere.

Sistemul wts-RO105PUMP nu necesita intretinere speciala. Pentru a avea o apa pura este important sa fie urmate instructiunile de schimbare a cartuselor de filtrare a apei dupa recomandarile noastre.

 • Primele 3 trepte si ultimul se schimba la 6 luni, dar nu mai tarziu de 12 luni, in cazul unui consum mai mic de apa.
 • Membrana de osmoza inversa RO se schimba la 3 ani, cel mult 4 ani, in cazul unui consum redus de apa.

 Consumabile: schimbul prefiltrelor se face la 6 luni, filtrul de minerale se schimba la 1 an, iar osmoza inversa la 3-4 ani

 


Copyright © 2018 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
filtre apa Everpure