Pompe apa pentru filtre apa
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Sistem filtrare apa nanofiltrare 5 stadii

1106.70Lei
Contactati-ne • Model: wts-nano105
 • Produs de: Water Treatment Systems

Sistemul de filtrare al apei cu membrana Emem de nanofiltrare, este utilizat  ca varianta intre osmoza inversa si microfiltrare. Membrana de nanofiltrare, are rolul de a mentine mineralele in apa dar elimina bacteriile, virusi si mucegai. Nanofiltrarea  are rolul de a echilibra functiile minerale prezente in apa creand o apa cu reziduu fix in ce priveste caracteristicile oligominerale. Avantajul sistemului cu nanofiltrare este ca acesta nu filtreaza din apa mineralele esentiale pentru sanatatea corpului uman, rezultand o apa ionizata. Ph-ul apei este crescut in raport cu sistemul de osmoza inversa, unde in cele mai multe cazuri este necesara folosirea cartusului de remineralizarea apei.

Caracteristici sistem - sistemul este format din urmatoarele 5 trepte de filtrare + pompa de 1,2 l/min:

Treapta 1 - cartus apa sedimente 10" porozitate 5 microni – prefiltru 5 microni . Indeparteaza noroiul, sedimentele, rugina si particulele de nisip din apa (se schimba la 6 luni).

Treapta 2 - cartus apa carbon block 10" porozitate 5 microni (CTO) – prefiltru cu carbune activ 5 microni. Opreste clorul, gustul si mirosul apei cat si particulele fine din apa mai mari de 5 microni. Se comporta atat ca un fitru de sedimente cat si ca filtru de carbon activ (se schimba la 6 luni).

Treapta 3 - cartus apa sedimente 10" porozitate 1 micron - prefiltru 1 micron. Are rolul de a indeparta noroiul, sedimentele, rugina si particulele de nisip din apa (se schimba la 6 luni).

Treapta 4 membrana de nanofiltrare Emem

Treapta 5 – cartus in linie carbon activ granular lungime 10" - postfiltru cu carbune activ. Confera apei un gust placut si elimina mirosurile din apa (se schimba la 6 luni).

Pompa Booster regleaza presiunea apei. Pentru sistemele de osmoza inversa este necesara o presiune de 2-7 bari. Daca la reteaua dvs. presiunea apei este peste   2,5 bari va recomandam sistemul.

Caracteristici tehnice:

 • Alimentare electrica 220 v-50 hz
 • Presiune maxima de functionare 8 bar
 • Debit zi  -189litri
 • Rezervor acumul 12 litri volum total (aprox 7-8 litri apa)
 • Temperatura de functionare 10-45 C
 • Presiune de functionare 2-7 bar
 • TDS max
 • Ph min-max

 

Certificare D.M. 174D.M. 443; Certificare CE, D.G.S.I.P.DIV.IV N° 40041810/A/1160; NSF

Dimensiuni aparat: inaltime 45 cm; latime 37 cm; adancime 20cm. Consola de prindere a sistemului este din metal pentru o fixare stabila.

Dimensiune rezervor: inaltime 43 cm; diametru 28 cm.
Sistemul este livrat complet: 1 filtru in 5 trepte cu elementele de filtrare, 1 pompa booster, 1 rezervor, 1 baterie pentru apa filtrata, 1 cheie pentru a deschide carcasa, cuple de conectare la retea, racord pentru cuplare la scurgere 1/4", furtun 1/4", instructiuni de montaj si intretinere.

Sistemul  nu necesita intretinere speciala. Pentru a avea o apa pura este important sa fie urmate instructiunile de schimbare a cartuselor de filtrare a apei dupa recomandarile noastre.

 • Primele 3 trepte si postcarbonul se schimba la 6 luni, dar nu mai tarziu de 12 luni, in cazul unui consum mai mic de apa.
 • Membrana de nanofiltrarese schimba la 3 ani, cel mult 4 ani, in cazul unui consum redus de apa.

 
Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...


Copyright © 2019 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Fitinguri cuple si racorduri din plastic si metal pentru furtun