Set consumabile economy 4-6 luni [wts-setROeconomy4-6] - 29.75Lei : Magazin online filtre apa, consumabile si accesorii.Importator direct! Preturi negociabile pentru distribuitori!
Pompe apa pentru filtre apa
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Set consumabile economy 4-6 luni

29.75Lei

Adauga in Cos:  • Model: wts-setROeconomy4-6
  • Produs de: Water Treatment Systems

Schimb prefiltre apa osmoza inversa fara post carbon .

Schimbul prefiltre pentru osmoza inversa include urmatoarele 3 cartuse:

1.Filtru apa pentru sedimente 10" porozitate de 1 micron, indeparteaza nisipul, noroiul, rugina. Retine particule fizice mai mari de 1 micron.
2. Filtru pentru apa sedimente 10", porozitate 5 microni.  Filtrul indeparteaza impuritatile din apa: nisipul, noroiul, rugina. Retine particule fizice mai mari de 5 microni.

3. Filtru carbon block lungime 10"- 25 cm cu porozitate de 5 microni. Este un filtru 2 in 1, ce opreste clorul, gustul si mirosurile apei, cat si particulele fine din apa mai mari de 5 microni. Se comporta atat ca un filtru de sedimente, cat ca si filtru de carbon activ. Reduce clorul, metale grele, mirosul, gustul si multi poluanti din apa.

Schimbul se face la 4-6 luni in functie de calitatea apei si cantitatea de apa folosita. Este recomandat sa se schimbe cartusele de prefiltrare la 4-6 luni pentru a proteja membrana de osmoza inversa.


Copyright © 2020 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
filtre omnipure