Lampi-ultraviolete-bec-uv
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Cartus apa carbon block 5 mcr Matrikx CTO

49.98Lei

Reduceri de pret per cantitate
1-2
49.98Lei
3-5
47.48Lei
6+
44.98Lei
Adauga in Cos:  • Model: wts-matrikx5inch
  • Produs de: Kx_tecnologies

MATRIKX + CTO  32-250-125-975 sunt filtrele de cabon block cele mai utilizate din lume si ofera inalte performante si un pret imbatabil.
Este un fitru 2 in 1 ce opreste clorul, gustul si mirosurile apei, cat si particulele fine din apa mai mari de 5 microni. Se comporta atat ca un fitru de sedimente cat si ca un filtru de carbon activ.
Procesul special de extrudare permite producerea a unui bloc de carbune cu mai mult de carbon si cu o cadere mica de presiune.
Acest lucru permite cartusului MATRIKX + CTO o viata prelungita in timp in indepartarea sedimentelor, gustului si mirosului de clor si contaminantilor organici din apa, solutii apoase sau suspensii. Cartusul este, de asemenea, pe scara larga utilizat in filtrarea de solventi organici. El este ideal pentru utilizarea in aplicatii rezidentiale si comerciale sisteme de purificare a apei, servicii alimentare, sisteme de pre- si post- RO.
MATRIKX + CTO este fabricat printr-o spalare acida a carbunelui activ, asa rezultand un carbon activat cu un grad de puritate foarte ridicat.

Made in USA

Compatibil cu carcasa  5"

pdfFisa tehnica
Copyright © 2019 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Lampi-ultraviolete-bec-uv