Cine suntem : Magazin online filtre apa, consumabile si accesorii.Importator direct! Preturi negociabile pentru distribuitori!
Lampi-ultraviolete-bec-uv
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Cine suntem

WTS – Specialistii in filtre de apa,instalatii ,consumabile si accesorii!

cine suntem magazin filtre apa

WTS (Water Treatment System) e o imbinare a experientei castigata de-a lungul a multor ani in vaste si diferite domenii profesionale de doi intreprinzatori, care dupa ce au detinut functii manageriale pentru importante companii, au simtit nevoia de a-si aduna cunostintele si de a-si canaliza energia intr-un proiect nou si diferit, dezvoltandu-l si facandu-l sa creasca in timp. Legaturi solide cu cele mai importante intreprinderi si furnizori din domeniu tratarii apei la sursa si o buna cunoastere a pietei, toate acestea fac din WTS cea mai buna optiune pentru cine intentioneaza sa intre intr-o lume noua, care nu vizeaza numai business-ul in sine, dar si garantia si o buna exploatare a uneia dintre cele mai importante resurse ale planetei: apa.

VIZIUNE

 

Cresterea calitatii prestatiilor corespunzatoare unei piete care considera strategica competenta, seriozitatea si garantia unui serviciu aflat intr-o dezvoltare lenta dar sigura;toate acestea pentru a atinge un nivel profesional consistent si satisfacator pentru proprii clienti:

 1. selectie atenta a clientilor si a firmelor
 2. actiuni de marketing
 3. imbunatatire continua
 4. investitie in tehnologie si procesare
 5. inovarea serviciilor oferite
 6. Sa privim impreuna spre viitor

MISIUNE

Sa concureze cu dezvoltarea si cresterea dintr-un domeniu care si azi, in ciuda puternicei dezvoltari din ultimii ani, este asemuit cu mitologicul “goliat” care se afla intr-o continua confruntare cotidiana cu “David” reprezentat de lumea apelor minerale. Punem in primul rand accent pe om, inaintea firmei, si consideram clientul ca fiind elementul cheie pentru succesul propriu.

CE ESTE IMPORTANT PENTRU NOI :

 1. Amabilitatea
 2. Calitatea
 3. Disponibilitatea
 4. Onestitatea
 5. Rapiditatea
 6. Cunostintele Tehnice

COMERCIALIZAM PRODUSELE URMATORILOR PRODUCATORI

Copyright © 2020 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Reductoare de presiune pentru Co2 , uz tehnic si profesional