Reductoare de presiune pentru Co2 , uz tehnic si profesional
Water Treatment System Orar: L-V 08.00-16.00
Transport gratuit la comenzi de peste 200 lei
e-mail: wts@wts-online.ro
Preturile includ TVA

Valva mecanica anti-inundare Water Block

97.58Lei

Adauga in Cos:  • Model: wts-valvaantiinundarewaterblock

Valva de siguranta antiinundare Water Block ELTEK(made in Italy )

Accesoriu indispensabil pentru masina de spalat rufe ,vase sau filtre apa ,deoarece in caz de o scurgere de apa ,in functie de reglaj ,el impiedica sa curga apa  mai mult decat a fost reglat .In plus are incorporata o valva de unic sens .Pentru o functionare perfecta se sfatuieste folosirea lui in pozitie verticala .

Caracteristici tehnice :

  • Presiunea la care cedeaza valva 50 bar
  • Presiune statica maxima 10 bar
  • Volum maxim controlabil aprox 50 litri
  • Debit minim de functionare 2 l/min
  • Debit maxim de functionare 30 l/min
  • Temperatura maxima de functionare  70C
  • Temperatura minima 2 C
  • Conexiuni In 3/4 filet interior  x out 3/4 filet exterior

Instructiuni valva Water Block

Water Block se monteaza intre robinet si furtunul de alimentare al echipamentului(fig 2). Folosind cheita din dotare se roteste in sens antiorar indicatorul P pana cand se ajunge in pozitia dorita .Pentru masini de spalat rufe indicatorul se seteaza pe nr 8 (fig 1),iar pentru masini de spalat vase indicatorul P se seteaza pe nr 4 (fig 1).

 

Atentie :

Pentru folosirea cu alte echipamente ,reglati indicatorul in functie de tipul aplicatiei ,tinand cont ca fiecare numar al scalei corespunde cu 4-6 litri .Pentru folosirea cu echipamente care folosesc apa potabila pentru consum uman se sfatuieste clatirea valvei cu cel putin 10 litri de apa .

Instructiuni de montare :

  1. Insurubati manual WB la robinetul prevazut cu filet exterior de 3/4 .Introduceti filtrul.E ca in fig 2.Montajul gresit al filtrului E nu permite functionarea corecta a WB.

Insurubati furtunul de alimentare C a echipamentului .Daca acest furtun are prevazut un filtru trebuie sa-l inlaturati si sa-l inlocuiti cu o garnitura plana F

In caz de o pierdere continua de apa WB blocheaza apa dupa ce a trecut de valoarea la care a fost programat .Pentru a reporni WB, inchideti robinetul de alimentare cu apa si reparati scurgerea de apa . Desurbati furtunul C si apasati butonul rosu H


Copyright © 2019 WTS.
Viziteaza site-ul Wts-online.ro pe ShopMania
Lampi-ultraviolete-bec-uv